Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keet Smakelijk:
Drinken uit Verrot lekker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / nagerecht uit Tomaten:
Recept uit Delicious. Het kookboek!:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Dressings en marinades:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08: