Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeidooiereiwitgroenteknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met melk en eieren

Ingrediënten:
aardappel, eieren, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperige gebakken aardappel met ei

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, ei, maïsolie, olijfolie, tomaat, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Gepofte aardappels met ei en tonnatosaus

Ingrediënten:
aardappels, ansjovisfilets, citroensap, eidooier, eieren, kappertjes, knoflook, peterselie, tonijn uit blik en zeezoutvlokken

Soort:
aardappelgerecht / Gegaarde groenten
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Viooltjessalade met gefrituurde salie, ei en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, barbarakruid, bloem, bloemenhoning, bronwater, ei, frituurolie, krielaardappelen, lamsoor, melde, nieuw-zeelandse spinazie, oost-indische kers blad, rode aardappel, rucola, salie, sla, sodawater, veldsla, violengelei, viooltjes, zeezout en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / azijn / boter en olie
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ei-aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ei, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...