977 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbroccolicitroencitroensapcourgetteeigembergroenteknoflookkoolkorianderkruidenoliepeperpeterselierode uisuikertijmuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Bloemkool, roergebakken

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, donkerbruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap manis, knoflook, laos, laospoeder, olie, rode lombok, sambal oelek, sjalot en trassi

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Bloemkool tahoefritters

Ingrediënten:
bloemkool, chinees vijfkruidenpoeder, ei, gemalen koriander, gemberwortel, knoflook, plantaardige olie, rijstmeel, sambal oelek, tahoe en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkool met pestogratin

Ingrediënten:
bloemkool, boter, broodkruim, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pesto, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkool op zijn Romeins

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

'Shoarma' met bloemkool

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Bloemkool met saffraan

Ingrediënten:
bloemkool, groene olijven, laurier, olijfolie, peterselie, rode ui, saffraan, sultanarozijnen, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Bloemkool met kaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bloem, bloemkool, boter, broccoli, ciabatta, knoflook, melk, olijfolie en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, boter, ei, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, olijfolie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Omelet met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Fusilli met bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis, bloemkool, chili-olie, fusilli, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Penne met bloemkool

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemkool, knoflook, margarine, melk, olijfolie, ontbijtspek, pecorino, penne, peper, peterselie, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...