Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Doperwtenflan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bladpeterselie, boekweit, boter, broccoli, doorregen spek, doperwt, durumbloem, eidooier, emmentaler, fonceerdeeg, fontina, gekookte ham, gerookte pancetta, groentebouillon, gruyère, ham, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, ricotta, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: