Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gegratineerde uiensoep - zuppa di cipolle gratinata
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brood, emmentaler, peper, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / ovenschotel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, basilicum, bladerdeeg, bladpeterselie, boter, bouillon, buffelmozzarella, champignon, ciabatta, citroen, doorregen spek, ei, emmentaler, gedroogd eekhoorntjesbrood, gekookte ham, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, ui, vleesbouillon, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: