Recept uit Margriet kookboek:
Kip, in wijn gestoofde
- Ingrediënten:
- boter, braadkip, champignon, knoflook, laurierblad, mager rookspek, maïzena, margarine, olie, peterseliestelen, rode wijn, sjalot en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, cognac, droge witte wijn, fond, knoflook, laurierblad, olie, peper, plantaardige olie, reuzel, rode bourgogne, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: