Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans:
Recept uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee: