Recept uit Koken voor elke dag:
Rosbief op de wijze van Bordeaux
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bacon, boter, bouillon, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mager rundvlees, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: