Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, bruine basterdsuiker, citroen, dragon, ei, groentebouillon, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, vruchtensap, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: