Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, gember, knoflook, koriander, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van My Happy Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok: