Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, bouillon, ei, gember, groene paprika, honing, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamolie, srirachasaus, suiker, tarwebloem, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van De Hippe Vegetarier: