Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Beproefd:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: