Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, kaneel, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2: