Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, fond, jeneverbes, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruidnagel, lardons, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Mijn Recepten: