Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamsbout met pepermuntsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rode wijn, verse munt en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode wijn, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: