Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dille, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe: