Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kuzu kebabi - Lamskebab
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, courgette, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Istanbul:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit 45 geniale rezepten: