Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladpeterselie, fruit, gula djawa, kaneel, ketjap manis, knoflook, komkommer, korianderpoeder, kruidnagel, lamsgehakt, olie, peper, piment, plantaardige olie, rundergehakt, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2: