Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stoofpot van vis
- Ingrediënten:
- aromaten, boter, groente, kruiden, visconsommé en vismoten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bloemkool, bonen, fruit, granen, groente, kaas, kikkererwten, knoflook, koolzaadolie, melk, noten, olijfolie, rijst, tofu, vlees, water, yoghurt, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van Miss Fromage:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier: