Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, lamsvlees, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: