Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamsbout met pepermuntsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rode wijn, verse munt en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurier, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: