Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kalfsvleesragoût
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, eidooier, fruit, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, ontbijtkoek, peper, prei, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Es' Factory:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!: