Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Milanese kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, macaroni, marjolein, melk, olie, parmezaanse kaas, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Spis:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: