Recept uit Ons bakboek:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout
- Soort:
- fruit
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bakkersgist, bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, ei, eidooier, eiwit, griessuiker, instantgist, kaneel, meel, olie, oranjebloesemwater, patentbloem t45, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek: