Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit NAJAT:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit Heerlijk simpel:
Recept uit Rauw:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Hoe dan?!: