Recept uit Wild en gevogelte:
Marinade met gember
- Ingrediënten:
- basterdsuiker, droge sherry, gember, knoflook, saké, sesamolie, sojasaus, ui en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Fast Food:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Mavis kookt:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit delicious. magazine - 2013-10: