Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Gebakken kalfslever met sherry en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, droge sherry, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, roomboter, ui en zout
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, munt, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: