481 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbieslookbloembotercitroensapeigemberknoflookkomkommermosterdolieolijfoliepeterselieplantaardige olierijstazijnsjalotsojasaussuikertomaatuiwaterwijnazijnwitte peperwitte wijnazijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Truffelmayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, dijonmosterd, eidooier, peper, rijstazijn, sesamolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, citroensap, eidooier, maïsolie, mosterd, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Zuurkoolsalade met gegrilde cervelas-worstjes

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, cervelaatworstjes, komijnzaad, lente-ui, olie, peper, peterselie, witte ui, zonnebloemolie en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
salade / worst
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Melfor-vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, bieslook, peper, sel de guérande, sjalot, tomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, ciderazijn, druivenpitolie, gember, gerookt paprikapoeder, golden syrup, knoflook, lichtbruine suiker, mosterdpoeder, piment, sjalot, tomatenpassata, worcestersaus en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Gembermayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, eidooier, gember, limoensap, peper, rijstazijn, sojasaus en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van gerookte paling, gebrande asperges en algen

Ingrediënten:
algen, arachideolie, asperges, basilicum, belgische mosterd, bronzen venkel, citroensap, dille, eidooier, gerookte paling, griekse basilicum, peper, snelkookrijst, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Varkenspoten met vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, banaansjalot, bieslook, bouquet garni, grof zout, knolselderij, laurier, tomaat, varkenspoot, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, arachideolie, boerenkool, citroensap, gember, kikkererwten, kokosmelk, kool, koriander, rijstwijnazijn, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met sla

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, friséesla, gember, japanse mosterdsla, kikkererwten, kokosmelk, koriander, mesclun, rijstwijnazijn, romainesla, rucola, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode bieten met waterkers, geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, fleur de sel, geitenkaas, ijsblokjes, kappertjes, peper, peterselie, pikante waterkers, rode biet in zoutkorst, rode ui, rode wijnazijn, wasabi-erwten, wilde waterkers en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse stijl wortel- en koolsalade

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, dijonmosterd, groene kool, habaneropeper, jalapeñopeper, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, rode kool, rode wijnazijn, savooiekool, serrano chilipeper, sherryazijn, thaise peper, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Witlof met bloedsinaasappel, kappertjes en gember

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, bladpeterselie, bloedsinasappel, ei, eidooier, gember, hoisinsaus, kappertjes, limoensap, notenolie, peper, sojasaus, witlof, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:

Quinua multicolor y menta - Kleurige quinoa en munt

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, ciderazijn, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, limoensap, munt, olijfolie, radijs, rammenas, rode quinoa, sacha-inchi olie, sinaasappelsap, sjalot, witte quinoa, zwarte peper, zwarte quinoa en zwarte radijs

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Gribichesaus

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, bieslook, cornichons, dragon, ei, kappertjes, krulpeterselie, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / mosterd
Haal meer recepten op...