Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Love your lunch:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: