Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: