Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Tongfilets op de wijze van Oma's zus
- Ingrediënten:
- bier, bloem, boter, citroen, citroensap, peper, room, tong, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, dille, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, suiker, tomaat, vruchtensap, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel: