Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Testina di vitello - Salade van kalfskop
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei: