Recept uit Home made:
Terrine de campagne
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Soort:
- vlees / paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: