Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kipfilet met dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, peper, room, selderij, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bouillon, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken met kruiden:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: