Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Lamshachee
- Ingrediënten:
- amulum, bloem, garum, komijn, koriander, lamsvlees, lavaszaad, olijfolie, schapenvlees, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- schapenvlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: