Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
chinese karper
- Ingrediënten:
- droge sherry, karper, lente-ui, olie, sojasaus, suiker, gember en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, groene paprika, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sherry, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Wrap 'n roll:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan: