393 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterselieboterbroodcourgettefruitkaaskikkererwtenknoflookkomkommerkoriandermuntnotenolijfoliepeperpeterselierode uispinazietomaatuiwateryoghurtzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Risotto met aubergine en feta

Ingrediënten:
aubergines, citroenen, feta, groentebouillon, ui, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, risottorijst, verse munt en witte wijn

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aubergines in kaneel met feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, citroen, extra vierge olijfolie, feta, granaatappel, groene olijven zonder pit, groentebouillon, aubergine, nootmuskaat, olijfolie, pitten, rode ui, rucola, vruchtensap, kaneel en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ovengebakken vijgen met feta

Ingrediënten:
basilicum, biologische citroen, brood, extra vierge olijfolie, feta, honing, olijfolie, peper, pijnboompitten, vruchtensap, vijgen en zuurdesem

Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Aubergines met quinoa, spinazie en feta

Ingrediënten:
amandelschilfers, aubergines, bladpeterselie, citroen, feta, granaatappel, granaatappelsap, groentebouillon, natuuryoghurt, olijfolie, quinoa, rode ui, spinazie, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Risotto van gort met gemarineerde feta

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chilivlokken, citroen, feta, gerookt paprikapoeder, groentenbouillon, karwijzaad, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, parelgort, passata, sjalot, tijm, tomaat in blik en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
risotto / vegetarisch
Haal meer recepten op...