Buffet / bijgerecht uit Eten met z'n allen:
Gratin dauphinois
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, kaas, melk, nootmuskaat, peterselie, slagroom en knoflook
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, ei, eidooier, gehakt, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, slagroom, specerijen, spinazie, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Buffet / bijgerecht uit Eten met z'n allen:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Miss Fromage: