H. van der Roest, C.F. Meuleman, Fred Roest en Anita Meuleman - Keukengeheimen uit het Vechtdal

Keukengeheimen uit het Vechtdal

Een boek van H. van der Roest, C.F. Meuleman, Fred Roest en Anita Meuleman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Keukengeheimen uit het Vechtdal, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal. Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega’s die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal.In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht. Tevens vertellen vier koks, * Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg* Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen * Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren * Daniël Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenbergover hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs.Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken