Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, boter, bruine boter, cognac, crème fraîche, dille, droge witte vermout, droge witte wijn, garnaal, gelatine, gevogeltefond, kikkererwten, knoflook, knolselderij, komijnpoeder, laurier, lente-ui, magere kwark, mayonaise, melk, peterselie, poedersuiker, prei, room, selderij, slagroom, slakken in blik, suiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: