Disclaimer voor heerlijkzoeken.be

HeerlijkZoeken is een dienst van murb (Kamer van Koophandel: 08225054), hierna te noemen HeerlijkZoeken, verleent u hierbij toegang tot heerlijkzoeken.be en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen. HeerlijkZoeken behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Kwaliteit van de boekgegevens

De basisgegevens van de boeken, titels, ISBN-nummers, inclusief de omslagen, zijn afkomstig van het Centraal Boekenhuis. Deze informatie wordt iedere dag automatisch bijgewerkt. In sommige gevallen is de informatie verder verrijkt door ons.

Affiliate links

Op HeerlijkZoeken wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Wanneer u een link naar b.v. Bol.com volgt wordt bij deze dienst opgeslagen dat u via onze site bent binnengekomen. Koopt u vervolgens een product bij deze winkel, dan ontvangen wij hiervoor een kleine vergoeding. Ook al onze advertenties werken op basis van affiliate links. We maken op onze website geen gebruik van bij derden gehoste advertentiecontent.

Beperkte aansprakelijkheid

HeerlijkZoeken spant zich in om de inhoud van heerlijkzoeken.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op heerlijkzoeken.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van HeerlijkZoeken. In het bijzonder zijn alle prijzen op heerlijkzoeken.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op heerlijkzoeken.be. HeerlijkZoeken oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via info@heerlijkzoeken.be. Voor op heerlijkzoeken.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan HeerlijkZoeken nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij HeerlijkZoeken en haar licentiegevers en bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HeerlijkZoeken, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Schending van auteursrecht waargenomen?

Wij nemen het auteursrecht zeer serieus, maar het kan voorkomen dat er meer (automatisch) wordt geïndexeerd dan gewenst, of dat een gebruiker materiaal upload dat wij eigenlijk niet hadden mogen publiceren. Stuur in dat geval een e-mail naar auteursrecht@heerlijkzoeken.be, en wij zullen uw klacht serieus in behandeling nemen.

Foto's onder Creative Commons licentie

Een deel van de foto's op deze site zijn gepubliceerd door de maker onder de minder restrictieve Creative Commons licentie. Enkel door de naam van de oorspronkelijke auteur te vermelden is dit materiaal vaak vrij te gebruiken. De naam van de auteur is binnen deze website verwerkt in het titel attribuut van de afbeelding (die normaliter zichtbaar wordt gemaakt door met de muisaanwijzer stil te blijven staan op het plaatje). Daarnaast is in een voor de gebruiker niet zichtbaar html-commentaar een link geplaatst naar de oorspronkelijke afbeelding (van hogere kwaliteit). Daar is ook meer informatie beschikbaar over de exacte licentie voorwaarden. Mocht u maker zijn van een van de afbeeldingen en u bent het niet (langer) eens met de publicatie van de afbeelding, laat het ons dan weten.

Iconen

De iconen op de homepage zijn gemaakt door freepik & gevonden via www.flaticon.com

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.