Frank Redant

We hebben één boek van Frank Redant waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Frank Redant? Registreren is gratis!

Boeken van Frank Redant

Recepten van Frank Redant

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Bouquet garni

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, dille, dragon, kervel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Viscouscous

Ingrediënten:
artisjokbodems, bleekselderij, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen koriander, gemberpoeder, goudbrasemfilet, harissa, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, raapjes, raz el hanout, rode paprika, tarbotfilet, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet, zeehaanfilet, zeetongfilets en zeewolffilet

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
couscous
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Sauce tartare

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, eidooier, peterselie, rode paprika, sjalot, witte peper, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / mosterd
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Rouille

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olijfolie, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, harissa, knoflook en saffraan

Keuken:
Provençaals
Soort:
saus
Alle recepten van Frank Redant