L. Kie en Patrice Hauser - De Japanse keuken

De Japanse keuken

natuurlijk, simpel en gezond

Een boek van L. Kie en Patrice Hauser

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Japanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Er zijn maar weinig keukens in de wereld waar smaken, variatie en presentatie zich tot zo’n hoog niveau ontwikkeld hebben als in Japan. De Japanse keuken staat boordevol gezonde, eenvoudige en vooral zeer smakelijke gerechten naar beproefd Japans recept: natuurlijk, simpel en gezond.

Maar wat zijn eigenlijk daikon, enoki, gomasio, mirin, ponzu en soba? En hoe maak je sushi, Japanse rijst en dashi? Met behulp van de verklarende woordenlijst, extra uitleg over keukengerei, ingrediënten en bereidingswijzen, en de stap-voor-stap-instructies kan iedereen de heerlijkste Japanse gerechten zelf bereiden!

Japanse tabouleh, sashimi op courgetteplakjes, gazpacho met zeewiertapenade, amuses met zalm en wasabi, tonijn met soyamarinade, misosoep, tofoesteak, Japanse ijsbonbons, shiitakes, loempiaatjes, tofoe-kruidenkoekjes, en nog veel meer!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken