Voedingswijzer - cholesterol en vetgehalte
Een boek van S. Muller-Nothmann en S.-D. Muller-Nothmann
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Voedingswijzer - cholesterol en vetgehalte, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De belangrijkste vetwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor het cholesterol- en vetgehalte - Overzichtelijke tabellen van A tot Z.</br> </br> Vet is een essentieel bestanddeel van onze voeding, maar er moet een duidelijk onderscheid worden gemaakt tussen goede en slechte vetten. Het cholesterolgehalte en de kwaliteit van het vet in een bepaald voedingsmiddel kunt u direct beoordelen aan de hand van het kleurensysteem in deze voedingswijzer. - te vermijden - neutraal - aanbevolen Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de vetkwaliteit vermeld: het totale vetgehalte, waaronder de verzadigde vetzuren, het cholesterolgehalte en de vetindex als samenvattende waarde. Een onmisbare en handige hulp bij het plannen van maaltijden¡</br> </br> </br>
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.