Genieten van gebraad
ovenheerlijke en verrassende recepten voor pure gezelligheid aan tafel
Een boek van Emmanuel Renault
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Genieten van gebraad, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Genieten van gebraad!
U wilt thuis wel eens iets anders op uw bord? Iets verrassends en feestelijks?
Maak dan uw keuze uit meer dan vijftig heerlijke recepten met sappig en knapperig gebraad
De gerechten uit dit boek zijn snel klaar en helemaal niet ingewikkeld. De auteur geeft een eigen draai aan klassiekers zoals Orloffgebraad, beef Wellington of het supereenvoudige speenvarken. Hij geeft het geheim prijs van onweerstaanbaar heerlijke creaties: kalfsribstuk in kokospunch, parelhoen gevuld met gedroogde vruchten, lamsschouder gearomatiseerd met munt en zoethout
Kalkoen of kip, parelhoen of eend, lamsschouder of lamsbout, rug of lende? In dit boek krijgt u veel tips om de beste keuze te maken voor uw gebraad.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.