Lamsbout (5 uurslam)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 224 in Koken met Sylvia Witteman .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees / ovenschotel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsbiefstukjes, gemarineerd

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Carpaccio van lamsbout met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Lamsboutcarpaccio met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13