Mijn snert

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 130 in Soep bij Janneke thuis .

Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
135 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Ingrediënten

spliterwten
knolselderij
pastinaak
prei
runderbouillon
peterselie
schouderkarbonade
rookworst biologisch

Aantekeningen bij dit recept

Variantie op klassieke snert met pastinaak! Super lekker!

- meer dan 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wittekoolsalade met gepocheerde citroenkip

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Groentebouillon

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Groentereepjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Puree van knolselderie en pastinaak

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light