De broodbijbel
alles over brood en brood bakken met een broodmachine of in de oven
Een boek van Jennie Shapter, Christine Ingram, Amanda Heywood en Nickey Dowey
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De broodbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In al zijn vormen en variëteiten is brood overal ter wereld in de keuken een populair voedingsmiddel. Dit boek geeft u een uitgebreid overzicht van allerlei broodsoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De nuttige informatie, prachtige foto’s en recepten om van te watertanden vormen een perfecte combinatie.
Dit uitvoerig naslagwerk gaat tevens in op elk aspect van uw broodmachine - van het proces van het broodbakken tot de verschillende instellingen, programma’s en technieken - evenals op het maken van met de handgevormd brood en kleine broodjes.
Hier vindt u alles van uw gading, van eenvoudige broden tot de wat veeleisender handgevormde broden, broodjes en cakes. Van standaard witbrood, volkorenbrood en boerenbrood via Frans brood, vierzadenbrood, uienfocaccia, ciabatta en feta-olijvenbrood tot petit pain au chocolat, Deens fruitgebak, chocoladebrood, passiecake en vruchtenteabread.
Precieze aanwijzingen en foto’s in fullcolour voeren u stap voor stap door de recepten naar een perfect resultaat!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.