Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
★
★
★
★
★
Een recept van Gintare Marcel.
U vindt dit recept op pagina 119 in L'Art de la table .
- Keuken:
- Frans
Ingrediënten
- aubergine
- gehakt
- munt
- olijfolie
- passata
- pasta
- suiker
- knoflook
- ui
- peper
- wittewijnazijn
- zonnebloemolie
- zout
- zwaardvis
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.