Basic Japans
sushi, teppanyaki en andere Japanse specialiteiten bij je thuis
Een boek van Kris Vlegels en Ivan Verhelle
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Basic Japans, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Japanse keuken stap voor stap uitgelegd Met dit boek tover je in een handomdraai de lekkerste Japanse gerechten op tafel. De Japanse keuken is gezond, eenvoudig te bereiden en vooral erg lekker. Ivan Verhelle van het Japanse restaurant Tanuki en bekend van Njam! bereidt stap voor stap de heerlijkste sushi, sashimi, soepen, tempuragerechten, teppanyakigerechten etc., waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. De topfotografie van Kris Vlegels en de Japanse kalligrafie brengen meteen de Oosterse sfeer in huis. - De Japanse keuken stap voor stap uitgelegd
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.